Team FRAME

Over ons

Sterk, origineel, consistent en bovenal dicht bij jezelf.

Vertegenwoordigd door Stef als talentvolle vakman en Lisan met haar creatieve ontwerpersoog. Waar deze combi elkaar naadloos aanvult ontstaat “mooi interieur”. Omdat “mooi” voor iedereen anders is wordt de keuken, het badkamermeubel of ander maatwerk één keer specifiek voor jou ontworpen en gerealiseerd. Wij zijn fan van een persoonlijke aanpak. Daarom komen wij voor een kennismakingsgesprek graag bij jou thuis langs. Onder het genot van een kop koffie nemen we graag de tijd voor je en bespreken we jullie wensen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte voor de ontwerpwerkzaamheden. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is volgt er een offerte voor de realisatie. Van ontwerp tot oplevering houden wij het einddoel in zicht: de realisatie van een “mooi interieur”. En dat is pas behaald wanneer jij helemaal tevreden bent.

Contact
OVER LISAN JANSEN

Een creatief ontwerpersoog

Weet je al precies wat je wilt of heb je nog geen idee? Geen probleem! Ik denk graag met je mee over de laatste details of verras je graag met een nieuw ontwerp.

Maatwerk is past echt maatwerk als het helemaal bij jou past. Niet alleen qua functionaliteit maar ook qua uitstraling. Wat zijn je leefgewoontes? Wat betekent een thuis voor jou? Hoe wordt de ruimte gebruikt? Van welke materialen of kleuren wordt je echt enthousiast of waarvan juist totaal niet?

Het vrijblijvende kennismakingsgesprek is de basis voor jouw maatwerk interieur. Omdat ieder maatwerk meubel uniek is en specifiek voor jou ontwopen is, maak ik op basis van de besproken wensen en eisen een offerte voor het ontwerp. Na akkoord volgt het ontwerpproces. Dit blijft natuurlijk een samenspel tussen jou als klant en mij als ontwerper. Tussendoor is er dan ook ruimte voor contact. Omdat we alles zelf ontwerpen en maken, hebben we de vrijheid "out of the box" te denken. 

 

Contact
OVER STEF ABEN

De finishing touch

Maatwerk interieur van topkwaliteit valt of staat met een doordachte keuze van materiaalgebruik en een sterke maar ook slimme constructie. Gaat het bijvoorbeeld om een nieuwbouw woning of een verbouwing? Voorafgaand aan het ontwerp stemmen we af waar constructief rekening mee gehouden moet worden. 

Daar waar Lisan zich tijdens het kennismakingsgesprek focust op de nodige creatieve input, geef ik je inzicht in de mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik, zowel constructief als esthethisch. " Out of the box"  ontwerpen betekent ook "Out of the box"  maken. Iets wat in eerste instantie niet mogelijk lijkt, toch realiseerbaar maken dat is de uitdaging! Optimale functionaliteit is hierbij het uitgangspunt. 

Zodra het ontwerp akkoord is, wordt ik het aanspreekpunt en ga ik aan de slag met de technische tekening (met info voor het leidingwerk, aansluitingen e.d.), de werktekeningen en plannen we de realisatiedatum in. 

Contact

- STEF ABEN